ITEKS 40. Yılını ITM 2024'te Başarıyla Kutladı

ITEKS - İnter Tekstil 40. yıl dönümünü, 4-8 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ITM 2024 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’nda büyük bir coşkuyla kutladı. Fuar boyunca ITEKS standı, tekstil sektöründen gelen çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

İnter Tekstil - ITEKS 40. yıl dönümünü, 4-8 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ITM 2024 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’nda büyük bir coşkuyla kutladı. Fuar boyunca ITEKS standı, tekstil sektöründen gelen çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

ITM 2024, 66 bini aşkın ziyaretçi ile rekor kırdı ve tekstil sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri oldu. ITEKS de bu fuarda temsil ettiği şirketlerin en son tekstil teknolojilerini ve çözümlerini sergileyerek sektördeki önemini tekrar gösterdi.

ITEKS, sürdürülebilir tekstil çözümleri üzerine temsil ettiği firmaların yanı sıra kendi geleceğe yönelik yeni yapılanmasını ve yeni marka yüzünü ziyaretçileri ile paylaştı. Sürdürülebilir tekstil çözümleri ile çevreye duyarlı üretim yapmak isteyen tekstil işletmelerine yardımcı olmak için, tüm temsil ettiği şirketler ile hazır olduğunu dile getirdi.

ITEKS, tekstil sektörünün önde gelen birçok firmasının Türkiye temsilciliğini yürütmektedir. Brückner, Fongs, Then, Goller, Erhardt Leimer, Osthoff-Senge, Unitop, ETF, Wichel Haus, Lacom, SPGPrints ve Andritz markalarını fuarda temsil eden ITEKS, fuardaki başarısından çok memnun kaldı. Bu firmaların yeni teknolojileri ve geleceğe yönelik yeni yatırımları fuar esnasında büyük ilgi gördü. Then grubunun stand alanında sergilediği yeni kumaş boyama makinesi THEN AIRFLOW – AIRJETWIN ziyaretçilerin odak noktası oldu.

ITEKS, ITM 2024'teki başarısını ve 40. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğuyla, sektörü 2026 yılında tekrar ITM'de buluşmaya davet ediyor. ITEKS, 40 yıllık deneyimiyle tekstil sektöründe öncü bir rol oynamaya devam ediyor ve önümüzdeki yıllarda da bu misyonunu sürdürmeyi hedefliyor.

ITEKS standını ziyaret eden veilgi gösteren herkese teşekkür eder.

Haber Bülteni