Brückner Yeni Nesil Ram Makineleri Power Frame SFP-4

Başta enerji tüketimi ve verimlilik olmak üzere daima en yüksek kaliteyi hedefleyen Brückner, yeni SFP-4 ram makinesi inovatif tasarımları ile tekstil terbiye işletmelerine büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor.

Brückner tekstil ve teknik tekstillerin terbiyesi için kullanılan ram makinelerinde yeni geliştirilen çok önemli özellikler sunuyor. Başta enerji tüketimi ve verimlilik olmak üzere daima en yüksek kaliteyi hedefleyen inovatif tasarımlar ile Brückner tekstil terbiye işletmelerine büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor

Yeni geliştirilen kompakt brülör tasarımı ile gaz-hava karışımını en ideal seviyede tutarak patentli ventüri cehennimlik tasarımı ile homojen ısıda hava üretiliyor. Ayrıca yeni brülörlerde uzaktan bağlantı ve arıza tespiti ile bakım kolaylığı sunmaktadır. Brückner doğal gaza alternatif olarak hali hazırda kızgın yağ, buhar gibi ısıtma opsiyonları yanı sıra yeni elektrik ısıtmalı ram makineleri ile sıfır emisyonda üretim imkanı sunar. Yüksek proses sıcaklıklarına rahatlıkla erişebilen elektrik ısıtma sistemlerinin temizliği ve bakımı da oldukça kolaydır. Ayrıca hibrid sistemler mümkündür, yani bu ısıtma türlerinden seçilecek iki tanesi tek bir makinede uygulanabilir.

Otomasyon alanında Brückner’in geliştirdiği yeni Expertex programı ile makinenin dijital ikizi oluşturularak bütün üretim verileri simüle edilebiliyor. Bu optimizasyon programı mevcut üretim verilerini kontrol etmek, güncellemek ve daha verimli üretime geçmeye imkan sunuyor. Ayrıca bu program ile üretim maliyetlerinizi ve bakım periyotlarınızı kontrol altında tutmanız da mümkün.

Fular silindirlerinde kullanılan opsiyonel göbek destekli tasarım ile farklı sıkma basınçları uygulandığı durumlarda bile kenar-orta-kenar pick up değeri homojen kalır.

Brückner zincir sistemleri olarak yatay ve dikey olmak üzere iki farklı alternatif sunar. Yatay zincirler enine yüksek kuvvetlere oldukça dayanıklı iken dikey zincir sistemleri ise örme kumaş gibi daha esnek ve hassas kumaşların taşınması için idealdir. Brückner’in son yeniliklerinden bir tanesi de dikey zincirde tamamen yağlamasız bir tasarıma geçmesidir. Yağlama gerektirmeyen bu özel sinterli tasarımda aşınan karbon parçaların değişimi de oldukça kolaylaştırıldı.

Brückner’in patentli her 1.5 m’de çapraz şekilde tekrar eden düze tasarımı ile kumaş eni boyunca homojen ısı dağılımı sağlanır. Ayrıca her kabinde sağda ve solda bulunan kapılar ile makine içine erişim, temizlik ve müdahele oldukça kolaydır. Düzeler her iki taraftan da sökülüp takılabilirken bu işlem için tasarımın getirdiği avantaj ile makinenin yanında geniş bir alana ihtiyaç duyulmaz. Yeni geliştirilen dikey filtre kapakları ile filtrelerin çıkarılıp takılması kolaylaştırılırken, bu bölgede oluşabilecek ısı kayıpları da bu yeni tasarım ile tamamen önlenmiştir.

Opsiyon olarak sunulan hava sirkülasyon fan motorlarının dıştan yataklaması ile bu bölgede kolay ve hızlı bakım imkanı sağlanır.

Yeni geliştirilen izolasyon malzemesinde yüksek ısı transfer katsayısı ile ısı kayıpları minimize edildi.

Ek olarak çıkış kumaş pastal ünitesinde motor sistemi geliştirilerek reinforce dizayna geçilmiştir. Bu yeni tasarlanan sistem ile yüksek üretim hızlarında dahi kumaşlar çok düzgün şekilde partilenir.

Brückner SFP-4 ram makineleri çok farklı çeşitlilikte ve özel kumaş türlerini oldukça hassas işleyerek nihayetinde yüksek kalite standartlarında üretim imkanları sunar.

brückner yeni ram sfp-4 ramöz makinesi
Brückner Yeni Nesil SFP-4 Ram Makinesi

Haber Bülteni